Minyak Rambut Zam-Zam - Pelebat Rambut Reviewed by minyak zamzam on 19.32 Rating: 2

Minyak Rambut Zam-Zam - Pelebat Rambut

Minyak Rambut Zam-Zam Oil - Pelebat Rambut, bulu dada, kumis, jambang

Assalamualaikum wbt...
Rambut korang pernah gugur...?? atau keguguran yang teruk...?? rambut wa dah banyak gugur... sehingga segenggam dan bergenggam.... rasa stress hokeyyy...
.. so kita pun cari la solution... ahaaa !! teringat pasal produk D'herbs terlajakkkk larissss.... Datuk D'herbs cakap berkesan... mama ada guna krim pelebat tu... tanya jugak mama, how's the effect tapi mama said,
                        Nothing.
..." apa ni Datuk, zamzam oil Datuk yang terlajak laris tu tak berkesan.... camne ni...??"
                     terbayang muka Datuk yang macho tu sambil jerit...

TERLAJAK LARIS !!!
zamzam oil, minyak kemiri, pelebat janggut, pelebat bulu dada, firdaus oil, minyak mbr, minyak zamzam oil
memang nak habaq mai laa.... minyak rambut zamzam oil ni wangi... berangin macam pakai minyak angin... rasa cool aje... tapi mungkin kestabilan hormon tak berapa sesuai kot... + ekonomi yang tak berapa nak stabil untuk tolong melariskan produk Datuk...  heeeee ~
zamzam oil asli, zamzam oil merawat rambut alami
.. wa banyak baca review tentang minyak zam-zam oil ni... so far semua positif... cuma ramai complain tentang bau minyak ni... haha... mula² masuk kedai india pi beli minyak zam-zam ni kemain bebel kat tuan suami, atas alasan bau busuk.... tapi sebab minyak dia murah, wa sumbatkan hidung je laa.... dengan bau minyak ni... alkisah....
                                          tapi.... !!
      - lepas dah pakai lama² jadi suka pulak dengan bau minyak zamzam oil ni... bau bunga cempaka & melur... teringat arwah opah... dulu arwah opah suka sanggul rambut dengan bunga melur... so bila lumur minyak zam-zam ni rasa macam arwah ada kat sebelah je.... bila nak tidur tu rasa nyaman je.... wahhhh gitu... !!
errr....??
actually wa baru je pakai minyak zamzam oil ni 3 hari... so first time pakai, rasa macam rambut tebal je... hambikkkk.... ini pun nak habiskan satu botol, manalah tau terkesan jadi rambut lebat macam kakak model di kotak tu...
anyway, tok nenek kita pun ramai jugak guna minyak zam zam ni kan...?? errr korang pernah pakai...??